Kaqun víz (540 Ft/1,5 l)

 

A Kaqun egy speciális klaszterszerkezetű víz, mely egyedi, stabil és kötött formában tartalmaz és tárol oxigént. Az előállítás során nem használnak fel kemikáliákat, illetve nem történik magasnyomású oxigén bevitel.

A Kaqun vízterápia különleges és egyedülálló. Nem csak azért, mert klinikailag tesztelt, embereken végzett orvostudományi kutatásokon vett és vesz részt, mind in vitro és in vivo vizsgálatokban, hanem maga a gyártási technológia révén is.

A Kaqun víz előállítása számítógép vezérelt elektrolitikus eljárás. A vizet egy speciális föld-fém elemen vezetik keresztül, ahol más információt kap, ami által megbomlik a hidrogén és oxigén kapcsolata, majd egy másik rendszeren áthaladva újra struktúrálódik, speciális klaszterekbe rendeződik.

A Kaqun Víz egy a Bükk-hegységben, a Lázbérci Tájvédelmi Körzetben, Natura2000 természetvédelmi terütelen elhelyezkedő forrásból eredő, elektrolítikus (kaqun system) eljárással készült, alacsony ásványianyag tartalmú, oldott oxigénben gazdag forrásvíz.

Az előállítás során nem kerülnek felhasználásra kemikáliák, továbbá nem történik magas nyomású oxigén bevitel!

Figyelmeztetés: A Kaqun fagyasztás vagy forralás során jelentősen veszíthet oldott oxigén tartalmából!

A Kaqun víz egy teljesen új megoldás az immunrendszer erősítésére, egyben hatékonyan támogatja testi-szellemi egyensúlyunk kialakulását. Az egészségüket megőrizni vágyók, sportolók vagy akár krónikus panaszokkal küzdő betegek is élvezhetik a víz és az oxigén csodálatos összhangját.

Az árlistában közvetlenül elérhető IDE kattintva

©2006 Bioliget | info@bioliget.hu | 060/70-536-8581 |